Als kind wilde ik ontzettend graag piano spelen, maar het kwam er niet van. Op mijn 40e heb ik de stoute schoenen aangetrokken, heb een piano aangeschaft en les genomen. Via via kwam ik terecht bij Oleg. Oleg voelde vanaf het eerste moment precies aan wat ik wilde. Hij startte met een korte cursus over noten, octaven, vingerzetting, mollen en kruisen. Daarna gingen we gewoon spelen. Als liefhebber van klassieke muziek kozen we samen de stukken die ik zou kunnen spelen. Oleg liet me verschillende stukken horen en dan kozen we de leukste. Inmiddels heb ik van alles gespeeld, van klassiek tot modern. De kracht van Oleg zit hem in zijn eindeloze geduld, zijn enthousiasme en positieve manier van lesgeven. Kom ik door werk en/of gezin niet aan oefenen toe, geen punt, dan werk ik wat harder tijdens de les. Op relaxte wijze heb ik inmiddels al veel geleerd en ben trots dat ik als ‘beginner’ toch al leuke stukken kan spelen. Een uurtje les is altijd een klein feestje. We werken hard, maar lachen ook heel wat af en voeren serieuze gesprekken. Kortom; ik ben erg blij met Oleg als piaonoleraar. Hij heeft een tomeloze energie, is altijd vrolijk en bruisend en gewoon een ontzettend prettig mens in de omgang.

Christa Huisman

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *